Régi a böngésződ. Ha frissíted, minden jobb lesz.

THIS FILM NOT YET RATED

© 2018 WARNER BROS. ENT. MINDEN JOG FENNTARTVA.

RAMPAGE - TOMBOLÁS
ÁPRILILS 12-TŐL A MOZIKBAN!
Dwayne Johnson, a világ egyik legismertebb színésze játssza Brad Peyton új filmje, a Rampage – Tombolás főszerepét.

Davis Okoye (Johnson) főemlősökkel foglalkozó zoológus nem bízik az emberekben, de bizalmas viszonyt ápol George-dzsal, a különlegesen eszes, fehér szőrű gorillával, akit születése óta gondoz. Egy titokban végrehajtott, rosszul sikerült genetikai kísérlet azonban átalakítja a kedves emberszabásút és dühöngő óriást csinál belőle. Nem sokkal később még az is kiderül, hogy más, hasonlóképpen átformált állatok is léteznek. Az újonnan létrehozott alfa ragadozók végigsöpörnek Észak-Amerikán, és mindent elpusztítanak, ami az útjukba kerül. Okoye összefog egy állás nélküli genetikai szakemberrel, hogy együtt vessék be az ellenszert. Átvágja magát a folyton változó csatatéren: nemcsak az egyre hatalmasabb méreteket öltő katasztrófának akar véget vetni, hanem meg szeretné menteni azt a rémisztő lényt, aki valaha a barátja volt.

A Rampage – Tombolás szereplői között van az Oscar-díjra jelölt Naomie Harris (Holdfény), Malin Akerman (Billions tévésorozat), Jake Lacy (Csajok tévésorozat), Joe Manganiello (Inni és élni hagyni tévésorozat) és Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead tévésorozat) valamint P.J. Byrne (A Wall Street farkasa), Marley Shelton (Gyilkos ösztön), Breanne Hill (Törésvonal), Jack Quaid (Éhezők viadala – Futótűz) és Matt Gerald (Daredevil tévésorozat). A forgatókönyvet a Rampage című videójáték alapján Ryan Engle és Carlton Cuse & Ryan J. Condal és Adam Sztykiel, az alaptörténetet Ryan Engle írta. A Rampage – Tombolás producere Beau Flynn, John Rickard, Brad Peyton és Hiram Garcia volt. Ez Johnson, Peyton és Flynn haramadik közös munkája, a legutóbb a Törésvonallal értek el világrengető sikert. Az executive produceri feladatokat Marcus Viscidi, Dwayne Johnson, Dany Garcia, Jeff Fierson, Toby Emmerich, Richard Brener és Michael Disco látta el, társproducerként Wendy Jacobson működött közre.

A stábban dolgozott Barry Chusid (Törésvonal) látványtervező, Jaron Presant (Az utolsó Jedi 2. operatőre) operatőr, Jim May (Libabőr) vágó és Melissa Bruning (A majmok bolygója – Forradalom) jelmeztervező. A zenét Andrew Lockington komponálja, aki a Törésvonal és az Utazás a rejtélyes szigetre kísérőzenéjét is szerezte. A Rampage – Törésvonal rémisztő lényei a neves digitális szakember Colin Strause (Törésvonal, X-Men – Apokalipszis) irányításával keltek életre, a munkát az öt Oscar-díjjal elismert Weta Digital (A Gyűrűk Ura-trilógia, A majmok bolygója – Forradalom) végezte. A Rampage – Tombolás 2018 tavaszán kerül a mozikba.

A New Line Cinema bemutatja a Wrigley Pictures/Flynn Picture Company/7 Bucks Entertainment produkcióját az ASAP Entertainment együttműködésével,